MOST POPULAR

Ajo murtaja e Pamuk

Fillimet e ‘900: Epidemi, frikë, gjueti ndaj infektuesit, revolta, represione. Shkrimtari turk kthehet me një roman historik që na flet për të tashmen: «Nëse...

TECH

Ajo murtaja e Pamuk

Fillimet e ‘900: Epidemi, frikë, gjueti ndaj infektuesit, revolta, represione. Shkrimtari turk kthehet me një roman historik që na flet për të tashmen: «Nëse...

Viktor Orbán dhe të djathtat e reja europiane

Shpesh Hungaria e Viktor Orbán pasqyrohet nga shtypi ndërkombëtar dhe nga analistët e radikalizmit politik bashkëkohor si “zemra e zezë” e Europës, që merr,...

LIFE

DESIGN

0FansLike
69,211FollowersFollow
32,600SubscribersSubscribe

LATEST VIDEOS

TECH POPULAR

TRAVEL

Çështja katalanase është e “drejta për të vendosur”: shembulli kanadez dhe...

Vendimi që ka dënuar të “burgosurit politikë” katalanas me afate që shkojnë nga 9 deri në 13 vite burg ka gjeneruar një emocion të...

LEAVE A REPLY