MOST POPULAR

Frika në katror

Matematika është e dobishme, është kudo dhe për disa deri është e bukur. Megjithatë frikëson shumë njerëz, të cilët mezi arrijnë të orientohen në...

TECH

Frika në katror

Matematika është e dobishme, është kudo dhe për disa deri është e bukur. Megjithatë frikëson shumë njerëz, të cilët mezi arrijnë të orientohen në...

Amnezia madhe

Përbuzja për të kaluarën dhe obsesioni për të ardhmen. “Kultura jonë rrezikon të kalojë tek fleta e bardhë”. Intervistë me Francis O’Gorman Përbuzje e madhe...

LIFE

DESIGN

0FansLike
66,550FollowersFollow
32,600SubscribersSubscribe

LATEST VIDEOS

TECH POPULAR

TRAVEL

Genocidi ukrainas: Një histori e tmerrshme dhe e panjohur

Zija vrastare e bukës që goditi Ukrainën në periudhën 1932 – 1933 merr emrin Holodomor. Jo vetëm që Stalini ishte në dijeni, por edhe...

LEAVE A REPLY